laae-till-rasmus.jpeg
Ny VD på Kempes El AB

Ny VD på Kempes El AB

Ny VD på Kempes El AB

Lars-Åke Ericsson jobbar sin sista dag som VD på Kempes El AB 2022-04-04. Ny VD från och med detta datum blir Rasmus Ödling.

-Jag började som VD på Kempes El AB vintern 1993. Det har varit en väldigt intressant och trevlig resa, men nu har jag fyllt 65 och tänker avrunda mitt yrkesliv. Jag vill härmed passa på och tacka er alla; kunder, leverantörer, samarbetspartners och alla andra vi varit i kontakt med under mina år som VD för Kempes El. Jag kommer finnas kvar i företaget en tid, mest som support åt Kempes El:s nye VD Rasmus Ödling som jag önskar lycka till i sin nya roll.

                                                                                                                    Lars-Åke Ericsson

 

-Mitt namn är Rasmus Ödling och jag tillträder nu som VD på Kempes El, då Lars-Åke går i välförtjänt pension.

Jag bor i Noraström, där jag även är född och uppvuxen. Här bor jag med min fru och barn. På fritiden så umgås jag med min familj och har ett stort intresse i sport och då i synnerhet hockey. Min egentid och avkoppling får jag genom att gå en runda på golfbanan.

2001 började jag som lärling på Kempes El Kramfors, anställd av just Lars-Åke. Jag har varit Kempes El trogen hela min karriär och arbetat både på entreprenader och serviceuppdrag. De senaste 5 åren har jag jobbat som kalkylator. Genom åren har jag fått jobba med många intressanta och kunniga personer som lärt mig yrket från grunden.

Just bredden av kunskap på våra anställda har alltid varit vår styrka, och det kommer den även vara i framtiden. Vi har specialistkunskap i allt från säkerhetsanläggningar till ställverksanläggningar.

Min vision är att utveckla bolaget på bästa sätt. Ett exempel på detta är genom att följa den snabba teknikutvecklingen inom branschen.  Jag ser ljust på framtiden och hoppas på många fina samarbeten med våra kunder, både gamla som nya.

                                                                                                                    Rasmus Ödling